Produkte Pasive

2 Pcs Cutting Boards

22x30x1.5 cm..

4.50€ 6.90€

2 Pcs Cutting Boards

22x30x1.5 cm..

4.50€6.90€

4 Section Tea Box

20x20x7.5 cm..

9.99€ 19.99€

4 Section Tea Box

20x20x7.5 cm..

9.99€19.99€

ASSOS - Vezë mbajtës me 6 gropa

..

4.90€7.00€

BAMBUM RAVIOLI 6 she set lugësh

9x9x30cm..

7.90€ 13.00€

BAMBUM RAVIOLI 6 she set lugësh

9x9x30cm..

7.90€13.00€

Boxy - 6 pjesë kuti për dukat

25.8x15.7x3.5cm..

9.90€ 13.50€

Boxy - 6 pjesë kuti për dukat

25.8x15.7x3.5cm..

9.90€13.50€

Caldi - Lugë mjalti

..

1.30€ 1.80€

Caldi - Lugë mjalti

..

1.30€1.80€

CHACHA - Mini reze dere

..

3.50€ 4.90€

CHACHA - Mini reze dere

..

3.50€4.90€

CHALLENGE - Kofë Akulli

Ø15.5x20 cm..

17.50€ 21.00€

CHALLENGE - Kofë Akulli

Ø15.5x20 cm..

17.50€21.00€

Chek Chek - lugë këpucësh

..

5.90€ 7.90€

Chek Chek - lugë këpucësh

..

5.90€7.90€

ENDA - Shporta me enë dhe lugë

45x35x35 cm..

24.90€ 29.90€

ENDA - Shporta me enë dhe lugë

45x35x35 cm..

24.90€29.90€

Esta - Aromatik - Mbajtëse qirinjsh

..

13.90€24.50€

FORRE - thikë buteri

..

0.49€ 1.20€

FORRE - thikë buteri

..

0.49€1.20€

Garby - Korpë Bërllogu (desktop)

..

16.50€ 22.50€

Garby - Korpë Bërllogu (desktop)

..

16.50€22.50€

Prej 1 deri 15 nga 68 (5 faqe)