Set për Çaj dhe Ëmbëlsira

AFFO-SET OF 6 TEA CUPS GOLD LINED

..

23.99€ 39.90€

AFFO-SET OF 6 TEA CUPS GOLD LINED

..

23.99€39.90€

Aoki - Set of 6 Tea Cups

..

9.99€ 19.90€

Aoki - Set of 6 Tea Cups

..

9.99€19.90€

CANOLI Kavanoz për shkopinjë sheqeri

7.8x7.8x5.7cm..

3.50€ 4.90€

CANOLI Kavanoz për shkopinjë sheqeri

7.8x7.8x5.7cm..

3.50€4.90€

Defne - Seti per 6 persona 18 pjese

..

19.99€34.90€

Fellobe - Kupë me ibrikë 500 ml

..

9.90€ 13.50€

Fellobe - Kupë me ibrikë 500 ml

..

9.90€13.50€

FILXHAN PER QAJ 6 PERSONA 12 PJESE

..

23.99€ 39.90€

FILXHAN PER QAJ 6 PERSONA 12 PJESE

..

23.99€39.90€

luka - bambu kupë me kapak

..

2.25€ 5.50€

luka - bambu kupë me kapak

..

2.25€5.50€

mateja Servis 4 katëshe

..

19.99€ 23.99€

mateja Servis 4 katëshe

..

19.99€23.99€

Modo - Kupë 250 ml

..

2.90€ 3.90€

Modo - Kupë 250 ml

..

2.90€3.90€

RAMEL - Set për Biskota DOME 20 CM

..

9.90€12.90€

rian - servis nga graniti

..

4.99€ 5.90€

rian - servis nga graniti

..

4.99€5.90€

rian - Servis nga guri

..

2.99€ 3.50€

rian - Servis nga guri

..

2.99€3.50€

SCHAFER BOND TEA POT SET -4 PCS. -BLACK

..

33.90€44.90€

Prej 1 deri 15 nga 32 (3 faqe)