Dërrasa për Prerje & Fetë Mishi

Chopper-Prerje / Dërrasë për fetë mishi

37x21x1.8 cm..

9.90€ 12.50€

Chopper-Prerje / Dërrasë për fetë mishi

37x21x1.8 cm..

9.90€12.50€

ELEGANT-MONOLITIC Dërrasë për Biftek

33x22x1.8 cm..

6.50€ 7.90€

ELEGANT-MONOLITIC Dërrasë për Biftek

33x22x1.8 cm..

6.50€7.90€

RICOTTA 4 copë set për servisim të djathit

28.8x27.2x5 cm..

29.90€ 35.90€

RICOTTA 4 copë set për servisim të djathit

28.8x27.2x5 cm..

29.90€35.90€

Rodeo-Prerje / Dërrasë për fetë mishi

33x28x1,8 cm..

11.50€ 14.50€

Rodeo-Prerje / Dërrasë për fetë mishi

33x28x1,8 cm..

11.50€14.50€

SIGGY-Dërrasë për prerje

39x16x1.6 cm..

6.90€ 8.50€

SIGGY-Dërrasë për prerje

39x16x1.6 cm..

6.90€8.50€

Tako - Prerje - Dërrasë e vogël për Biftek

27x20x2.8cm..

6.90€ 8.50€

Tako - Prerje - Dërrasë e vogël për Biftek

27x20x2.8cm..

6.90€8.50€

TALAU - 2 copë Dërrasë për Biftek dhe set thikash

33x25x1.8cm..

22.00€28.50€

Prej 1 deri 7 nga 7 (1 faqe)